KLUIS KOPEN

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan kluizen.

BEKIJK AANBOD

KLUIS KOPEN IN VOORTHUIZEN BIJ DE KLUIZENIER

Op zoek naar een veilige plek om waardevolle spullen op te bergen? En wilt u er zeker van zijn dat deze ook echt bestand is tegen inbraak en/of brand? Een kluis kopen doet u het beste bij De Kluizenier uit Voorthuizen. Wij beschikken over een groot aanbod van gebruikte kluizen waar u met een gerust hart belangrijke documenten, kostbaarheden of andere waardevolle voorwerpen in kwijt kunt.

BRANDKAST OF KLUIS?

Waarom wilt u eigenlijk een kluis kopen? Bedenk voordat u een aankoop begaat goed wat de reden hiervoor is. Niet alleen zijn er diverse verschillende merken en soorten kluizen op de markt, ook is er sprake van een onderscheid tussen kluizen en brandkasten. Waar een kluis tot in zekere mate bestand is tegen inbraak, biedt een brandkast bescherming tegen hoge temperaturen bij brand. Vaak is er ook een combinatie mogelijk van zowel brand- als inbraakwering. Het ligt maar net aan wat er bij uw wensen en budget past.

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tweedehands kluizen. Deze zijn voordeliger dan een geheel nieuwe kluis, maar desalniettemin van dezelfde  kwaliteit. Omdat een kluis kopen een kwestie van investeren in uw veiligheid is, is het belangrijk dat u deze aankoop aan een betrouwbaar adres doet. Wij vervangen meestal het slot, zodat de veiligheid en betrouwbaarheid gelijk is aan die van een nieuwe. Door onze jaren van ervaring hebben wij veel kennis over wat de beste kluizen op de markt zijn, en wij zullen u dan ook geen product waar wij niet achter staan verkopen. Hier koopt u geen kat in de zak.

BETROUWBAAR
EN VEILIG