U wilt weten wat er met uw kluis gebeurt?
De Kluizenier geeft vooraf duidelijkheid!

Onze werkwijze bij het openen van kluizen :

helpdesk

U zoekt contact.

In het eerste contact (telefonisch of elektronisch) legt u ons uw probleem voor en wij geven u aan of er door u zelf nog tips zijn uit te voeren. Als dit niet tot resultaat leidt, krijgt u van ons een indicatie van zowel kosten als bezoektermijn. We maken een afspraak voor een bepaald dagdeel, zodat u niet de halve dag op een monteur zit te wachten. Ook bij vertraging word u door ons ingelicht; we weten immers niet altijd hoe lang een klus duurt.

afspraak maken

De afspraak.

In overleg wordt er een afspraak gepland in een tijdsbestek, dat voor beiden acceptabel is. Om de tarieven zo laag mogelijk te houden, willen wij graag adressen bezoeken in combinatieritten (op route).
Maar u zit misschien met tijdsdruk, omdat u bij de inhoud van uw kluis moet. Voor interventie binnen 48 uur hebben we een spoed-toeslag. Normaal bezoeken we alle richtingen in Nederland binnen 2 weken.

transporter Kluizenier

Het bezoek.

Bij u aangekomen (met een neutrale bus) gaan we eerst bespreken welke mogelijkheden er zijn om de kluis te openen. In overleg met u wegen we de 'aanvalstactieken' af en bepalen de voors en tegens ervan. Wij maken overigens NOOIT de kluis open; we ontgrendelen de kluis alleen. Als we verwachten dat de kluis open kan, halen we u erbij om de deur daadwerkelijk te openen. Daarna inventariseren we situatie en maken de boel weer in orde.

afspraak maken

De tarieven
Wij hanteren onderstaande tarieven voor het openen en onderhoud van lichte (prive)kluizen.

  • Starttarief op lokatie (All-in met 1 uur arbeid) : € 165,- ( € 199,65 incl. 21% Btw)
  • Uurtarief (na het eerste uur) : € 70,- ( € 84,70 incl. 21% Btw)
  • Spoedtoeslag : € 80,- ( € 96,80 incl. 21% Btw)
  • In deze tarieven is gebruik van bijna alle gereedschappen inbegrepen; ook bijv. de endoscoopcamera e.d.

  • Voor zwaardere (bedrijfs)kluizen werken we vaak met een prijsopgave/offerte. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt de kosten van het bezoek voldoen per PIN-automaat, contant of door de factuur te betalen, die we naar u versturen via post of e-mail.

Designed by My Site.   |   © De Kluizenier @ 2012