Openmaken met herstelgarantie?
Bel nu de Kluizenier: 06-41 29 18 36.
Kluizenier op WhatsApp  WhatsApp je vraag (met foto) voor direct antwoord!
  • Facebook
  • Twitter

Professioneel kluis kraken!

De kluizenier is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het openen van kluizen. Wij openen uw kluis gegarandeerd én we doen het netjes. Als uw kluis moet worden geopend, weten wij exact te bepalen welk slot erin zit en we openen het slot door minimale schade eraan toe te brengen. Soms hoeven we helemaal niet te beschadigen om de kluis toch met speciale hulpmiddelen te kunnen openen.

Lees meer over onze werkwijze...

De voordelen van onze werkwijze:

U wordt snel en vakkundig geholpen.

We hebben altijd wel een monteur bij u in de buurt, want we hebben een landelijk dekkend netwerk van kluisspecialisten. Ook houden wij ruimte in onze planning om op korte termijn een noodopening te kunnen verrichten. Hiervoor staan we 24 uur per dag voor u paraat. 7 dagen in de week.


U hoeft geen nieuwe kluis te kopen!

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw kluis te openen. Soms moeten we uw kluis (minimale) schade toebrengen. Dat is dan onvermijdelijk, maar bijna altijd kan uw kluis weer hersteld worden. Wij zorgen ervoor dat de dekking gegarandeerd blijft. Bij vertrek van de monteur heeft u weer een werkende kluis en ligt alles er weer veilig in! U heeft niet de rompslomp van het verwijderen van de oude en het plaatsen van een nieuwe kluis. Geen overbodige overlast en uw vertrouwde kluis is weer de rots in uw vertrouwde omgeving.


Uiteindelijk is alles weer veilig achter slot en grendel!

Als het gaat om veiligheid, komt u er misschien achter dat een sleutel toch niet zo praktisch is, achteraf gezien. Wij kunnen uw kluis in veel gevallen voorzien van een (elektronisch) codeslot. Dan kan de sleutel niet meer zoekraken of in verkeerde handen vallen! Of wilt geen code meer, maar juist wel een sleutel? Informeer naar de mogelijkheden voor uw kluis via ons contactformulier of bel: 06-41 29 18 36.

Designed by My Site.   |   © De Kluizenier @ 2012