Gerust van huis?
Wij bezorgen u veiligheid !
Kluizenier op WhatsApp  WhatsApp je vraag voor direct antwoord!

Kluis of brandkast?

brandveilig en/of inbraakveilig?
Waarom wilt u een kluis kopen? Bedenk vooraf goed wat de reden is van de aankoop. Er is namelijk onderscheid tussen kluizen en brandkasten. Een kluis is (in zekere mate) bestand tegen inbraak. Een brandkast biedt bescherming tegen hoge temperaturen bij brand. Vaak is er ook een combinatie mogelijk van zowel brand- als inbraakwering.

Hoeveel waarde wordt er in de kluis bewaard? Bedenk welke zaken u wilt beveilligen. Hebt u vaak contant geld thuis? Waar liggen de sieraden? Moet het fotoalbum er ook in? Heb u kostbare filmopnames? Maakt u vooraf voor uzelf een lijst met zaken, die u veilig wilt stellen. Tel de waarde er van op. Bepaal ook of u een mate van brandveiligheid wenst. Bedenk ook hoe groot de kluis moet zijn, om alles te kunnen bevatten!

Weet u wat u wenst? Dan kunnen wij heel gericht op zoek naar de juiste kluis voor u. Als u via de kluisconfigurator een 'bestelling' plaatst, nemen wij altijd eerst met u kontakt op om de bestelling door te nemen. We bespreken of u een goede keuze hebt gemaakt. Tevens kijken we of er in ons leveringsprogramma een alternatieve kluis is, die misschien goedkoper is. Geeft u gerust een bestelling op; dit is geen bindende opdracht.

Designed by My Site.   |   © De Kluizenier @ 2012